Svampet nemt og næringsrigt bananbrød

Tærtebund på havregryn

Kan man lave en tærtedej på havregryn? JA, det kan man godt – det fik jeg nemlig prøvet af igår, jeg havde haft lyst til tærte hele dagen, og havde derfor gået og tænkt over hvordan jeg kunne sammensætte en tærte med det jeg nu havde jeg på lager 😀

Resultatet blev super, tærtedejen blev lækker sprød – som man jo gerne vil have den bliver – så er den tilmed spækket med ene gode næringsrige sager, også kan den altså laves med ingredienser du sikkert har på lager 😀

Er du gluten allergisk så kan du jo bruge glutenfri havregryn ;-D

Ingredienser:

200gram havregryn 

1 spsk loppefrø

1 tsk salt

2 spsk olivenolie

0,5dl vand

 

Instruktioner:

Blend havregryn til mel.

Bland havregryn, loppefrø, salt og olie sammen i en skål.

Tilsæt vand lidt efter lidt.

Ælt dejen , rul den ud med en kagerulle og fordel den i en smurt tærteform.

Forbag ved 200 grader i 10 minutter.

 

Mens tærtebunden bages forberedes fyldet ;-D

Når det er klar, lægges det i tærten også skal det typisk have omkring 30min mere!

Denne er med løg, porre, spinat og hytteost!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Svampet nemt og næringsrigt bananbrød