Når billeder beskriver mere end ord. Et galleri fra en fantastisk “solo”-rejse

Tilbage på dansk jord – med verdens letteste æggekage opskrift

Opskriften er nederst i indlægget

Så er jeg kommet igang med hverdagen igen herhjemme, og jeg må nok sige at tiden flyver afsted. Jeg er pt i mine forældres hus da jeg skal passe det, men de er på ferie. (og blomsterne – åh åååh, det er farligt at sætte mig til det – andre der kender til at man kan dræbe selv en kaktus? griner). Jeg har haft tid til at hygge med nogle savnede veninder, men ellers så er hverdagen startet for real, en masse arbejde og gøremål i løbet af dagen – og nå ja, så er jeg tilbage og løbetræne igen – hvor er det bare f’cking fantastisk – JA, også disse dage hvor det er så varmt her 😀 Efter den skadeshistorik der har fyldt mit liv det sidste halve år, så er hvert skridt i løbeskoene (uden nogen form for smerter) virkelig bare noget jeg bukker, takker og er så glad for 😀 Jeg laver samtidig stadig en masse af mine styrke øvelser for at forebygge min skade og får lavet en masse yoga – på terassen med havet rislende i ørene (Dét er ren meditation)!

Nå, eftersom jeg havde klienter til ret sent idag, så valgte jeg at bruge mit frokost “break” på at forberede aftensmaden. Køleskabet var gabende tomt – men alligevel, så fik jeg lavet noget super lækkert og mest af alt NEMT som jeg derfor vil dele med jer 😀 (dertil havde jeg fuldkornsbolle og så lavede jeg en lækker salat med forskelligt grønt, peanuts og rosiner overhældt med karry mango dressing :-D)

I realiteten behøver du ikke andet end:

3 æg

1 pose frossen stuvet spinat (500gram) (jeg brugte den økologiske fra Føtex levevis)

Æggene piskes med en gaffel sammen med salt og peber. Den frosne økologisk stuvet spinat lægges i et ovnfast fast og æggemassen hældes over. Jeg tilsatte også et finthakket halv rød peber og en halv squash i skiver samt toppede det hele med feta-ost og hakket hvidløg(men hvis det skal være helt simpelt og enkelt, så kan man altså nøjes med de to andre ting). Det hele bages i ovnen 190grader varm luft i ca 40 minutter. Min puttede jeg på køl da den var kølet af, og spiste den kold til min aftensmad – det egnede den sig rigtig godt til 🙂

Det smarte ved at bruge den stuvede spinat er at der er lidt fløde og krydderier i, som giver smag, og derfor behøver man ikke selv tilsætte en masse til æggemassen 😀 Men ja, tilføj lidt feta, det gør det altså bare lige super ekstra godt. Og saltet spares heller ikke på, når man arbejder med spinat, så skal der oftest tilsættes en del salt til smag 😀

Nu vil jeg smække benene op og nyde at jeg imorgen ingen klienter har, istedet skal jeg bl.a. hjem til Århus og til behandling hos min behandler ved Aarhus Osteopati.

Kan I have en fortsat dejlig uge!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når billeder beskriver mere end ord. Et galleri fra en fantastisk “solo”-rejse