Simpel asiatisk salat lavet på 5 minutter

Vegansk trøffelkage

Det lyder nok for godt til at være sandt, at man kan lave en kage udelukkende på få, naturlige ingredienser, men som stadig smager af snasket studenterbrød/romkugler/trøfler fra bageren og med fuldstændig rette konsistens! Men det er ingen løgn, og min sidste dages kagelyst blev i den grad stillet (og spist til forret til aftensmad – griner 😀 ) Opskriften skal I bestemt ikke snydes for, så den kommer lige her! Følgende ingredienser puttes i foodprocessor/blendes med stavblender etc:

* 350gram butter beans/Lima bønner – drænet vægt

* 200 g friske dadler 

* 3 spsk. kakaopulver med god top

* 3 spsk. kokosolie med god top 

* 1 lille tsk. romessens

* 1 lille tsk salt

* 1 lille sjat vand

Når det hele er blendet sammen og fået den rette konsistens og smag – smag det til 😀 Put bagepapir i et mindre fad og tryk kage massen ud, sæt den på køl og vent 2-3 timer til den har sat sig – herefter tilsættes glasur efter eget valg – og det var her jeg failede – jeg ville nemlig lave med hvid glasur, men det blev mere noget lign der kommer ud af noget helt andet (uden at gå i nærmere detaljer – LOL 😀 ) og derfor sank det bare ned i kagen. Jeg toppede yderligere med kakaopulver, peanutbutter og kakao nibs. Mén jeg vil nok næste gang smelte mørk chokolade og lade det størkne ovenpå – så måske det er hvad du skal prøve? 🙂

Frister det at “bage” på sådan en regnvejrsdag idag?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Simpel asiatisk salat lavet på 5 minutter