Vegansk æble crumble - den bedste jeg nogensinde har fået!

Veganske kanelkage muffins

Hvem elsker ikke den klassiske kanel-bradepande kage man ofte havde med i folkeskolen til kage-timen? ;-P Dét var i hvert fald én af mine favoritter, og deraf opstod ideén til en vegansk form – endda som muffins 😀

Opskriften er super nem, og det tager hverken lang tid at bikse sammen – eller bage.

Opskriften her er delt op i hhv dej og glasur – GOD FORNØJELSE 🙂

Dej:

100gram sukker eller stevia sukker(den her er super god og smager præcis som sukker)

100gram mel (valgfri slags)

1 dl plantemælk (ris, soya, havre, mandel)

1dl vand

0,5 dl raps olie

1 tsk bagepulver

2 tsk kanel

Bland de tørre ingredienser.

Tilsæt herefter de våde ingredienser og rør sammen til en tynd dej – den skal være meget tynd/til at hælde!

Hæld i ca 8 muffinsforme.

Bag 10 min ved 200 grader.

 

Glasur:

1,5spsk kokosolie – neutral smag

1 spsk kakao

100 gram dadler blendet (eller 1 spsk sukker)

3-4 spsk kaffe

Smelt kokosolien i en kop i mikroovnen. Rør resten af ingredienserne.

Fordel glasuren over muffins når de er kølet af

Drys med hakkede mandler

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vegansk æble crumble - den bedste jeg nogensinde har fået!