Rabarber kompot med æble

Veganske sukkerfri fuldkornskiks

Det kræver bestemt ikke det vilde at lave disse SPRØDE fuldkornskiks, som er let inspireret af Digestive – med chokolade 😛

Her har vi dog med en grovere, sukkerfri og vegansk en af slagsen 😀

Ingredienser:

25gram hasselnød eller mandelmel

25 gram mel (jeg brugte fuldkorns)

25 gram havregryn

3 spsk stevia sirup eller maple syrup (alt honning)

20 ml vand

0,5 tsk salt

Bland alle ingredienser, og ælt det til en samlet dej. Tryk kiks fladt ud på en bageplade med pagepapir.

Bag 10-12 minutter 185grader varm luft

Smelt 3 stk mørk chokolade+ lidt kokosolie i en dyb skål (jeg gjorde det bare i mikrobølgeovnen).

Smør kiksene med lidt sirup på den ene side, og dyp herefter sirup-siden i den smeltede chokolade.

Put kiksene på køl til chokoladen er størknet! Velbekomme 😀

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Rabarber kompot med æble