Champignonsovs og bagte hvidløg

Verdens bedste fødselsdags middag

// Indeholder reklame for www.foodclub.dk/catering  //


Maden anrettet på rigtig kollegie-manér på et bordtennisbord i vores fællesrum – med dartskive i baggrunden – griner! Men se lige hvor smukt og lækkert et bord 😀 

Jep, de 4 indlægs-titel-ord beskriver meget godt min aften igår, i ordet “middag” tænker jeg at ikke kun maden er inkluderet, men bestemt også selskabet og alt deromkring ;-D

For en uge siden idag fyldte jeg 25, men da jeg var i Spanien på min fødselsdag syntes jeg ikke lige det var så nemt at invitere mine gæster derned, og istedet inviterede jeg dem hjem på kollegiet igår!
Jeg synes s*u det var lidt hårdt at fylde 25, fx startede ud med at lave et typisk-Sissel-snuble-fald på fortovet på gåtur hjem fra Aldi, hvilket resulterede i både trykket ribben, smadret hånd, knæ – og min Apple watch! Buhu! MÉN igår aftes blev den sidste uges “dårligdom” fuldstændig over-shinet! Udover at det var skønt at se savnede venner og familie, så fik vi noget helt fuldstændig eminent mad!

Jeg er HELT vild med “tag-selv-bord” restauranten Food Club, og har spist der en del gange efterhånden. Masser af økologiske lækre retter for både veganeren, vegetaren og kødspiseren – så da jeg opdagede at de også laver catering (mad ud af huset) , så var jeg slet ikke i tvivl – DÉT SKULLE VI HAVE TIL MIN FØDSELSDAG! Jeg har nemlig længe gernet ville at mine venskaber skulle prøve hvor lækkert deres mad er!

Min veninde hjalp med at hente maden, vi holdte ret ulovligt, og det gav anledning til at lave lidt sjov ;-P

Jeg havde valgt helt frit fra deres catering-menu, og eftersom flere af mine gæster spiser kød/fisk/fjerkræ, valgte jeg at have fisk til dem også. Menuen lød altså følgende:

Salatbordet bestod af en salat baseret på Spidskål, en coleslaw salat(OMG total favorit – SÅ god!! :-D), kartoffelsalat og en lakse”salat” med urtemayo ;-D (som fiskespiserne udtalte som en virkelig lækker laks!)

Det varme bord bestod af Bagte Majskolber, Bagte gulerødder med ost(de er simpelthen også fuldstændig min favorit :-D), Brændte løg – jeg er kæmpe løg elsker – og den her ret, den gjorde bestemt ikke min kærlighed hertil mindre – haha 😀 (prutter lidt idag ;-P) og fiskefrikadeller – som fiskespiserne virkelig også godkendte B-) 

Billede ud ra video som jeg ikke kan uploade 🙁
Hertil var lækkert brød, snack tomater+agurk, de bedste dyp i form af en SÅ lækker og cremet hummus samt lækker persille pesto!

Efter vi havde spist alt hvad vi kunne, og jeg i den grad kunne dele min begejstring med gæsterne over maden – den var mere end godkendt, så holdte vi en lille “pause” hvor jeg havde lavet et festligt indslag. “Stjerne for en aften” hvor jeg delte mine gæster i to hold, og de skiftevis skulle mime/nynne en sang de fik i høretelefoner. Det førte til gode grin – og plads til desserten, nemlig det bedste brownie jeg nogensinde har fået.

Charmerende er mit mellemnavn – griner!

Jeg har før haft dårlig erfaring med catering, oplevet der bestemt ikke var mad nok, men her var bestemt ingen grund til bekymring – vi var i den HELT anden bås, der var simpelthen så meget mad tilovers, og da jeg ikke går ind for madspild, samt alle gæsterne jo virkelig godt kunne lidt maden – så fik alle en god madpakke med hjem, jeg har i den grad rester i aften (som jeg allerede glæder mig til – griner!) ooog så har jeg været ude og dele lidt ud til venner – det skal og må ikke gå til spilde 😀

Glad og fyldt på kærlighed fra både mennesker og mad – det er ligepræcis hvad jeg føler!

Hvis du også overvejer at prøve Food Club mad så kan jeg i den grad anbefale at besøge deres restauranter i enten Århus eller København – eller, bestille catering, én ting er sikkert – dine gæster går både glade og mætte i seng! Du kan læse mere om foodclub her og deres catering her 🙂

billederne er taget af min skønne veninde Mariane Ladegaard der går under kunstnernavnet “Amokjensen” – tak til dig for dem :-*

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Champignonsovs og bagte hvidløg