2 ingredienser, en ovn og lidt ventetid – så har du en simpel lækker og super nem æggekage! 😀

Ingredienser:

3 æg

1 pose frossen stuvet spinat (500gram) (jeg brugte den økologiske fra Føtex levevis)

Æggene piskes med en gaffel sammen med salt og peber. Den frosne økologisk stuvet spinat lægges i et ovnfast fast og æggemassen hældes over. Jeg tilsatte også et finthakket halv rød peber og en halv squash i skiver samt toppede det hele med feta-ost og hakket hvidløg(men hvis det skal være helt simpelt og enkelt, så kan man altså nøjes med de to andre ting). Det hele bages i ovnen 190grader varm luft i ca 40 minutter. Min puttede jeg på køl da den var kølet af, og spiste den kold til min aftensmad ? det egnede den sig rigtig godt til ?

Det smarte ved at bruge den stuvede spinat er at der er lidt fløde og krydderier i, som giver smag, og derfor behøver man ikke selv tilsætte en masse til æggemassen ? Men ja, tilføj lidt feta, det gør det altså bare lige super ekstra godt. Og saltet spares heller ikke på, når man arbejder med spinat, så skal der oftest tilsættes en del salt til smag ?