Firmatræning for virksomheder

Velkommen til min firmatræning!

Jeg er en erfaren lærer, løbecoach, løbetræner, kostvejleder, positiv psykologi vejleder, fysiurgisk massør og sportsbehandler samt fitness træner.

Jeg er fuld af energi, humor og glæde, og jeg elsker at motivere og inspirere medarbejdere i virksomheder.

Træningsforløb for virksomheder

Få et træningsforløb I som virksomhed kan følge sammen. I øger den generelle sundhed, indgår i et fællesskab og møder hinanden udenfor arbejdspladsens normale rammer. Det er en sjov og sund måde at styrke sammenholdet på.

Med et træningsforløb hos mig, vil I få en eller flere private træninger, hvor jeg kommer jeg ud til jer eller på et aftalt sted.

Firmatræning kan være løbetræning, styrketræning, cirkeltræning, gåture med indlagte styrkeøvelser, en kombination eller et decideret fokus I ønsker, hvor alle kan være med uanset niveau. 

Kontakt mig for nærmere information, så laver jeg et skræddersyet program til jer alt efter antal deltagere og ønsker.

Jeg tilbyder skræddersyet firmatræning til virksomheder som jer. Uanset om I ønsker at styrke jeres medarbejderes sundhed, øge produktiviteten eller skabe et sammenhold på arbejdspladsen, kan jeg udforme ugentlige træninger, der passer præcis til jeres behov.

Sammen kan vi identificere jeres mål og skabe et program, der kombinerer motion og positiv psykologi for at opnå de bedste resultater.

Kontakt mig i dag, så vi kan skræddersy en firmatræning, der passer perfekt til jeres virksomhed!

Kontakt vedrørende virksomhedstræning

Skriv til mig på sisselnm@hotmail.com

Jeg glæder mig til at tale med dig om jeres muligheder med virksomhedstræning