Anmeldelser af Asics og Saucony løbesko

Inspiration til det grønne bord juleaften

Jeg siger ikke at man skal skifte flæskesteg, and og den fede brune sovs ud med salater juleaften OVERHOVEDET! Jeg mener man skal spise ligepræcis dét man har lyst til juleaften, og dermed vil jeg også understrege at man ikke SKAL spise flæskesteg hvis man ikke har lyst 😉

Hos mig bliver både lavet et grønt bord, og jule-molevitten da mine brødre sætter stor pris på det. Min mor og jeg er dog mere til planteriget, og derfor vil jeg gerne dele lidt inspiration til en vegetarisk/plantebaseret/vegansk julemiddag 😀

Sidste år så én af mine tallerkener sådanne ud (altså man fylder jo en del gange sådan en aften 😉 )

På tallerkenen er følgende:

Varm rødkål – jojo bare den fra glas, alt behøver ikke være hjemmelavet 😉

Brunede kartofler – karamelisering failede big time, så man kan ikke ligefrem se de er brune, haha.

Kogte kartofler med champignon stuvning. (Svitsede løg i en gryde med olie, herefter tilsættes hakkede svampe og svitses med. Fløde eller et vegansk alternativ hældes til og der røres rundt og smages til med salt og peber)

Bagt kanel Hokkaido græskar (Hokkaido skæres i grove stykker. Lægges på bagepapir, soya hældes over. Salt, peber og kanel drysses over og bland det hele med hånden. Bages 30 min ved 200 grader.)

Bagt portobello svamp i tomatsovs – opskriften er at finde her 

obs: i fadet her er hældt to dåser hakkede tomater – vendt med salt, peber, soya og timian — som portobello svampene bages i.

Lilla spidskål salat med hokkaido – opskriften er denne

Grøn salat med friske blade, tomater og æble.

Risalamande, småkagerne, chokoladen osv er helt traditionel hos os – og jeg må nok indrømme at slik og småkage fadet er mit yndlings juleaften ;-P

Jeg håber at I fandt noget inspiration – lad mig endelig høre hvis I har nogle spørgsmål 😀

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Anmeldelser af Asics og Saucony løbesko