Som uddannet løbecoach, fysiurgisk massør samt sportsbehandler, fitness instruktør, positiv psykologi vejleder og eksamineret kostvejleder med speciale i både vægttab samt sportsernæring tilbyder jeg behandlinger, coaching, kost og trænings-vejledning, programmer og sparring både pr. email, telefonisk og i praksis.

Mine uddannelser er taget og certificeret ved Atwork-skolen, hvor jeg efterfølgende selv fungerer som underviser.

Jeg tilbyder forskellige slags forløb, foredrag, vejledninger, online programmer, personlige træningstimer og skræddersyr gerne hvad passer dig.
Har du spørgsmål eller ønsker til hvad jeg kan tilbyde DIG så send mig endelig en mail på sisselnm@hotmail.com 🙂

Personligt løbeprogram og træning

Mangler du en løbecoach, træner, motivation, inspiration eller alternativ træning til at blive løber? Jeg vil med glæde hjælpe dig! Jeg kan både lave løbeprogrammer, styrke træningsprogrammer, sparre dig online, være træner i praksis – eller lige hvad du ønsker!

Kostvejledning

Jeg går indfor livstilsændringer og tilpasning til ligepræcis DIN hverdag. Med mine egne udviklede opskrifter og en masse erfaring indenfor især vægttab, står jeg altid klar til at hjælpe, motivere og inspirere til at ændre på kostvanerne.

Jeg brænder for en sund livsstil, som jeg mener handler om velbefindende. En sund krop er en glad krop, og mine erfaringer beviser mig, at det får vi blandt andet gennem en naturlig og fornuftig kost. Jeg vil dog altid vejlede efter en tilpasning til dig og dine principper og mål, og mener også der skal være plads til nydelse. Jeg går ind for vejledning til livsstilsændring, og ikke en hurtig 1 ugers kur.

Massage og skadesbehandling

Som uddannet fysiurgisk massør og sportsbehandler (læge og fysioterapeut eksamineret til et 12 tal) tilbyder jeg massage. Jeg er specialiseret i sportsmassage og har god erfaring med skadesbehandling især ved de klassiske løberskader.

Har du spørgsmål eller konkrete ønsker, så skriv endelig til mig – jeg vil gøre alt for at imødekomme ligepræcis dine behov! 🙂 Mail: sisselnm@hotmail.com