Kakao ristede mandler

Uhm lyden af knitrende mandler der lige er taget ud af ovnen, dét er altså bare lyden af noget lækkert !
Igår slog det mig så, dessert og yoghurt topping typen jeg er, om de ikke kunne være gode som en kakao edition – og der må jeg sige – JO det er de skam 😀
Jeg har tidligere lavet dem med kanel – hvilket også er virkelig godt, så er man mere til det – så kan det også anbefales at bruges!
Det er nemmere end nemt:
Forvarm ovnen til 175grader varm luftLæg mandler på bagepapir på en bagerist.
Put kakao (Jeg brugte bare en alm bage-kakaopulver) over med en ske (jeg brugte 1tsk til 2 håndfulde mandler)Drys med lidt salt
vend det hele sammen på bagepapiret
Bag 10-15 og lad dem køle af før de opbevares i en lufttæt beholder 😀
De smager fantastisk oven på skyr, yoghurt eller lign, eller sammen med en håndfuld rosiner!
Ingen kommentarer endnu