Jeg brænder for en sund livsstil, som jeg mener handler om velbefindende. En sund krop er en glad krop, og mine erfaringer beviser mig at det får vi gennem en naturlig og fornuftig kost. Jeg vil dog altid vejlede efter en tilpasning til dig og dine principper og mål, og mener også der skal være plads til nydelse. Jeg går ind for vejledning til livstilsændring, og ikke en hurtig 1 ugers kur.

Jeg tilbyder forskellige slags forløb, foredrag, vejledninger, online programmer og skræddersyr gerne hvad passer dig.
Har du spørgsmål eller ønsker til hvad jeg kan tilbyde DIG så send mig endelig en mail på sisselnm@hotmail.com ?

Jeg tilbyder også individuelle kostvejledninger samt opfølgningssamtaler. Alt efter ønske kan dette gøres via Skype opkald, via møde eller telefonisk, alt efter dine præferencer.

En kostvejledningssamtale inkl. guidelines, notater og opskrifter kr. 699,-

En kostvejledningssamtale inkl. guidelines, notater og kostplan kr. 899,-

Opfølgende samtaler kr. 199,-

Foredrag
Er du interesseret i et foredrag for dine medarbejdere, et fyraftensmøde om sund livstil eller noget helt tredje så tag endelig kontakt. Sammen finder vi en passende pris for ligepræcis det foredrag du ønsker.

Ydermere tilbyder jeg færdiglavede e-bøger baseret på min kost og med mine egne opskrifter, jeg har følgende udvalg:

En alternativ kost e-bog med over 50 af mine egne opskrifter (DKK 49,-)

?Har du drømt om at finde sundere og mere plante baserede alternativer til flere grønsager, mere fibre, sundere fedt og mindre raffineret sukker, samtidig med at du gør miljøet en bjørnetjeneste? Så har jeg her en masse gode alternativer til dig som du kan benytte dig af i din hverdag. Du finder i dette dokument både alternativer og opskrifter der stiller den søde trang og smagsløgene på samme måde som fx en kanelsnegl, en snickers eller en kage, men du finder også alternativer til din dagligdags morgenmad, spaghetti kødsovs, en fed pizza, nachos og sågar ideer til hvad du kan vælge af bedre ting på en restaurant.
Det er meget udfordrende at ændre alting i ens kost, man har det med at holde sig til vanerne. Her finder du inspiration til alternativer som minder meget om, hvad du måske før ville have valgt ? det er en god start at skifte bare nogle af dine normale valg ud med et alternativ, så vil du langsomt vende dig til processen.
Finder du ikke opskriften i skemaet kan du i indholdsfortegnelsen finde frem til opskriften på de efterfølgende sider, hvor du i øvrigt også vil finde inspiration til endnu flere lækre plantebaserede retter.?

En 4 ugers nem vegetarisk kostplan inkl sparring ( DKK 199.- )

Engelsk version af Alternativ kost e-bog og opskrifter (DKK 49,-)

Er du interesseret i noget af ovenstående, eller har du et helt specifikt ønske så kontakt mig endelig. Jeg vil rigtig gerne hjælpe dig!

Spørgsmål, forespørgsler eller noget helt 3.? Du kan altid kontakte mig helt uforpligtende på sisselnm@hotmail.com 🙂