Løbecoaching & løbeprogram

Vil du gerne igang med at løbe? Forbedre din løbehastighed på 5/10 km? Ønsker du mere struktur, motivation eller at genfinde glæden ved at løbe? Så er du havnet det rigtige sted!

Et personligt løbeprogram, coaching forløb og løbestilstræning

Jeg sætter stor fokus på at gøre mine programmer og min coaching så personlig som muligt. Jeg er bevidst omkring, at der ikke findes et godt program til alle, og det er derfor vigtigt for mig at tilpasse et løbeprogram eller en coaching, så det passer perfekt til dig. Derfor er det vigtigt, at alle nye forløb starter med en opstartsamtale.

Løbecoaching

Med min egen løbebaggrund, løbecoachuddannelse og flere års erfaring inden for løbecoaching har jeg fundet mine spidskompetencer inden for løb. Jeg henvender mig derfor til dig, der enten ønsker at:

  • Komme igang med at løbe
  • Komme tilbage efter en skade
  • Få mere struktur i din træning
  • Genfinde glæden ved at løbe
  • Forbedre din hastighed på 5/10 km-distancerne

Personlig træning i løbestil og teknik

Jeg tilbyder individuelle “løbe-enetimer”, hvor jeg analyserer din løbeteknik, giver dig relevante øvelser og vejledning til din løbetræning samt hjælp til at undgå løbeskader og problemer.

Disse timer er kun tilgængelige, hvis du bor i nærheden af Horsens, eller hvis du er villig til at rejse hertil.

Løbetur i skoven, Sissel Møller

Løbecoaching

Vil du gerne igang med at løbe? Forbedre din løbehastighed på 5/10 km? Ønsker du mere struktur, motivation eller at genfinde glæden ved at løbe?
– Så er du havnet det rigtige sted!

Med min egen løbebaggrund, løbecoachuddannelse og flere års erfaring inden for løbecoaching har jeg fundet mine spidskompetencer inden for løb. Jeg henvender mig derfor til dig, der enten ønsker at:

 • Komme igang med at løbe
 • Komme tilbage efter en skade
 • Få mere struktur i din træning
 • Genfinde glæden ved at løbe
 • Forbedre din hastighed på 5/10 km-distancerne

Jeg tilbyder løbecoaching, der er skræddersyet til dine individuelle behov og mål. Vores typiske forløb inkluderer en ugentlig opfølgning, hvor vi kommunikerer og diskuterer, hvordan det går. Her kan jeg også foretage eventuelle tilpasninger i dit program efter behov.

Prisen for løbecoaching er 1299 kr pr. måned. Opsigelse sker med en måneds varsel fra den pågældende måned.

Lad os sammen arbejde mod dine mål og optimere din løbeoplevelse. Jeg ser frem til at hjælpe dig på din løberejse!

Løbecoaching og løbeprogrammer fra Sissel Møller
Hos mig får du ikke bare et universalt løbeprogram

Her får du altid:

N

Altid mulighed for akut hjælp

Hvis der opstår akut behov for hjælp, er du altid velkommen til at sende mig en besked, og jeg vil svare så hurtigt som muligt.

N

Personligt program

Du vil modtage dit eget personligt tilpassede program, som jeg løbende kan opdatere. Der vil sandsynligvis være behov for mindre justeringer undervejs, afhængigt af hvordan din krop reagerer på træningen.

N

Opstartssamtale og omfattende vejledning

Prisen inkluderer en opstartsamtale og omfattende vejledning inden for alle aspekter af løb, herunder skadesforebyggelse, kost og meget mere.

N

Analyse af løbestil

Hvis du sender videoer af din løbestil, kan jeg også analysere den og give dig tips til forbedringer.

gratis Løbe tips og inspiration 

Jeg ligger ind i mellem små videoer op på mine sociale medier med små løbe tips og inspiration til løbetræning. Du kan finde mine profiler herunder:

Det siger mine klienter

Jeg startede i løbecoaching hos Sissel, fordi mit løb ikke rigtigt udviklede sig. Jeg ville samtidig gerne nå et stadie, hvor jeg elskede løbeturen i sig selv og ikke bare følelsen bagefter. Hurtigt lærte jeg, at jeg havde grebet det forkert an altid, og fokuseret på det forkerte. Da Sissel fik overbevist mig om, hvordan jeg skulle gribe det an, så kunne jeg hurtigt mærke en forskel. Først begyndte jeg at NYDE selve løbeturen, hele vejen, og så begyndte jeg at rykke mig. Min pace blev bedre og min puls blev bedre og bedre. En graviditet bremsede vores samarbejde før tid, men når min krop er normal igen, så skal jeg 100% under Sissels vinger igen, så vi sammen kan nå nye højder ❤️🙏.

Jeg vil anbefale Sissel til alle, som er stagneret i sit løb, ønsker at blive endnu hurtigere eller skal igang og ønsker at nyde processen hele vejen. Jeg er hvertfald taknemmelig for det jeg har lært ❤️🙏

Maja

Sissel har virkelig været, og er stadig, en kæmpe støtte og hjælp til at optimere og strukturere mit løb, så jeg kan løbe længere distancer. Noget som jeg ikke selv har formået at gøre. Jeg ser mange flere resultater nu end før, jeg havde Sissel som coach. Før løb jeg omkring de 5 km, og jeg fik sidestik og var udmattet. Det var virkelig hårdt at løbe, og faktisk ikke særligt sjovt. Nu er jeg oppe at løbe over 10 km uden at føle mig overanstrengt, og jeg trives virkelig i det! Kæmpe succes!!

Ikke nok med at Sissel har styr på, hvordan jeg skal løbetræne for at optimere mit løb, så har hun virkelig også styr på at guide mig, hvis jeg oplever ømhed forskellige steder eller hvis jeg har brug for gode råd til kost eller udstrækning.

Det er trygt og rart at have Sissel som coach, og jeg kan kun anbefale hende til alle! 5 ud af 5 stjerner herfra! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Camilla