Personlig træning i løbestil og teknik

Få analyseret din løbeteknik, forbedre din løbestil og få relevante øvelser og vejledning til din løbetræning samt hjælp til at undgå løbeskader og problemer.

Personlig træning i løbestil og teknik

Personlig løbetræning med Sissel Møller

Få personlig fysisk undervisning med fokus på din løbestil, inklusiv vejledning og guidning indenfor alle aspekter af din løbetræning og forebyggelse af skader.

Jeg tilbyder individuelle “løbe-enetimer”, hvor jeg analyserer din løbeteknik, giver dig relevante øvelser og vejledning til din løbetræning samt hjælp til at undgå løbeskader og problemer. Disse timer er kun tilgængelige, hvis du bor i nærheden af Horsens, eller hvis du er villig til at rejse hertil.

Baseret på mine tidligere kunders erfaringer kan jeg med sikkerhed understrege, at du vil forlade sessionen med nyvunden viden og en forbedret løbestil.

Kontakt mig for mere information eller book en tid allerede i dag.

N

Personlig løbestil- og løbetekniktræning.

N

Gode råd til fremtidig træning og hvordan du kan opretholde din forbedrede løbestil.

N

Analyse af din løbestil og skræddersyet vejledning til forbedring.

N

Teknikøvelser og råd til generel træning og skadesforebyggelse.

Det siger mine klienter

Jeg startede i løbecoaching hos Sissel, fordi mit løb ikke rigtigt udviklede sig. Jeg ville samtidig gerne nå et stadie, hvor jeg elskede løbeturen i sig selv og ikke bare følelsen bagefter. Hurtigt lærte jeg, at jeg havde grebet det forkert an altid, og fokuseret på det forkerte. Da Sissel fik overbevist mig om, hvordan jeg skulle gribe det an, så kunne jeg hurtigt mærke en forskel. Først begyndte jeg at NYDE selve løbeturen, hele vejen, og så begyndte jeg at rykke mig. Min pace blev bedre og min puls blev bedre og bedre. En graviditet bremsede vores samarbejde før tid, men når min krop er normal igen, så skal jeg 100% under Sissels vinger igen, så vi sammen kan nå nye højder ❤️🙏.

Jeg vil anbefale Sissel til alle, som er stagneret i sit løb, ønsker at blive endnu hurtigere eller skal igang og ønsker at nyde processen hele vejen. Jeg er hvertfald taknemmelig for det jeg har lært ❤️🙏

Maja

Sissel har virkelig været, og er stadig, en kæmpe støtte og hjælp til at optimere og strukturere mit løb, så jeg kan løbe længere distancer. Noget som jeg ikke selv har formået at gøre. Jeg ser mange flere resultater nu end før, jeg havde Sissel som coach. Før løb jeg omkring de 5 km, og jeg fik sidestik og var udmattet. Det var virkelig hårdt at løbe, og faktisk ikke særligt sjovt. Nu er jeg oppe at løbe over 10 km uden at føle mig overanstrengt, og jeg trives virkelig i det! Kæmpe succes!!

Ikke nok med at Sissel har styr på, hvordan jeg skal løbetræne for at optimere mit løb, så har hun virkelig også styr på at guide mig, hvis jeg oplever ømhed forskellige steder eller hvis jeg har brug for gode råd til kost eller udstrækning.

Det er trygt og rart at have Sissel som coach, og jeg kan kun anbefale hende til alle! 5 ud af 5 stjerner herfra! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Camilla

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Helt igennem fantastisk coaching. Ros, anerkendelse og professionel tilgang.
Jeg er så taknemmelig over at jeg var heldig at få tid.
Tak Sissel ! Du gør en forskel med din glæde for løb. Det smitter helt ind i hjertet.
Kira