Fysiurgisk massage og sportsbehandling

I Horsens centrum

Fysiurgisk massage og sportsbehandling tilbydes endelig i Horsens centrum

med både formiddag, eftermiddag og aftentider!

Døjer du med løbeskader, hovedpine, nakkesmerter, lændesmerter eller generelt spændte muskler?

Jeg har stor erfaring indenfor især knæ/hofte og skinnebens relaterede problemer ifb med løb/cykling og har haft flere løbere der pludseligt har kunnet løbe igen efter behandlinger. Det samme gælder for nakkesmerter, hovedpine og lign problemer. God DYB massage skal ikke undervurderes – og det er der garanti for hos mig!

Jeg er uddannet og lægeeksamineret fysiurgisk massør og sportsbehandler til et 12 tal, og jeg har en kæmpe passion for at hjælpe andre med deres problematikker.

Massage og sportsbehandling

Kundeudtalelser

”Jeg vil gerne have lov at give Sissel mine varmeste anbefalinger.
Sissel har hjulpet mig af med mit skinnebensbetændelse, som jeg har haft store problemer med igennem en lang periode. Sissel er en sød, positiv og ikke mindst dygtig behandler, som virkelig forstår at sætte sig ind i hendes klients problem”

Michael

“Jeg havde i over flere måneder ikke kunnet løbet grundet et knæ der blev irriteret og hævet op, efter blot et par behandlinger hos Sissel kunne jeg pludselig løbe igen, uden smerter eller besvær, og mit knæ hævede slet ikke op længere”

Anne

“Tak for de behandlinger jeg fik hos dig for kramper i benene, der er ingen problemer mere og jeg følger de anbefalinger du gav med nogle øvelser jeg selv kan gøre”

Finn

Efter jeg i længere tid havde bøvlet med smerter i venstre side af lænden tog jeg kontakt til Sissel. Efter en gang var hele området løsnet op og smerterne forsvandt langsomt. Sissel var også god til at komme med supplerende behandlingsmetoder bl.a. stræk- og styrkeøvelser.

Det skal lige med at Sissel virkelig tager ved og går i dybden med massagen. Så hvis du forventer lette bløde strøg, så er du gået forkert 😅

Jeg giver Sissel mine allerbedste anbefalinger.

Peter

Jeg har gennem nogen tid, hen over sommeren, gået til massage hos Sissel, da jeg havde store opspændings problemer i min nakke/skulder pga. en betændt og hævet slimsæk i skuldre, hvor jeg havde fået et par blokader, der ikke helt havde haft den ønskede effekt.

Problemerne gjorde, at jeg havde svært ved at sove og i det hele taget at slappe af. Efter blot nogle få besøg hos Sissel, havde jeg det langt bedre. At man igen kunne slappe af, gav overskud til flere ting – både i en travl arbejdssituation, hvor jeg kører meget bil, men også privat.

Det viste sig også, at jeg havde meget stor glæde af massage længere nede i ryggen og skulderbladene, hvilket klart var Sissels fortjeneste. Det var en yderst kompetent behandling.

Det var på alle mulige måder en meget positiv oplevelse. Også en rigtig behagelig og afslappet måde tingene blev grebet an på, og Sissel virker til i bund og grund at have et rigtig dejligt væsen. Og man nyder at være der. Problemet er nu blot, at hun har forladt Fredericia. 

René

Har du spørgsmål til mine behandlinger?

Har du spørgsmål til behandlingsformer, hvordan jeg kan hjælpe dig eller andet? Så er du meget velkommen til at skrive.

sisselnm@hotmail.com