Da jeg havde døjet med en hofteskade i 2,5 måned tog jeg kontakt til akupunktør Peter (www.akupeter.dk) og allerede efter første behandling var jeg løbende ? smertefrit! Derfor var jeg ikke i tvivl om jeg havde fundet en behandler som passede perfekt til mig. Én ting er selve akupunktur behandlingen, og den søde person Peter er, men udover det så glæder jeg mig hver gang til behandlingen fordi at det også indebærer at man ligger på briksen (med nåle i, og strøm til) i 30-40 minutter og lytter til afslappende musik. Her fokuserer jeg på at falde hen i musikken og få mediteret og slappet helt af. Dét er noget jeg kan have rigtig svært ved at få gjort i hverdagen, men så snart jeg får mig lagt på briksen, så sker der noget helt særligt, og jeg kan virkelig mærke det er godt for både krop og sjæl.

Peter har min fulde anbefalelse til dig, hvad end du så døjer med. Du kan se lidt mere om hvad han gør på hans hjemmeside www.akupeter.dk hvor du ligeledes også kan booke en behandling hos ham. Rabatkoden SOMMERSISS giver 50 procent på behandling resten af sommeren 2019 ? så den skal du være velkommen til at bruge hvis du vil lægge vejen forbi ham ?

Peter Henriksen

Akupunktør

“Jeg er uddannet i traditionel kinesisk medicin og benytter primært kropsakupunktur og øreakupunktur i mine behandlinger – ofte i kombination med cupping, moxa og el-akupunktur.”

Akupeters hjemmeside:
www.akupeter.dk