Uden mine sponsorer og samarbejder ville det være svært for mig at dyrke sporten som jeg gør, denne side er derfor til mine fantastiske sponsorer som gør livet og min hverdag så meget nemmere for mig.

En stor tak til

FIT4RUN www.fit4run.dk som støtter mig i alle mine deltagelser i diverse løbs-konkurrencer, også sikrer mig jeg altid har noget lækkert udstyr til både træning såvel som konkurrencer.

Berthelsen Naturprodukter sikrer mig at jeg får alt kosttilskud og vitaminer som jeg har brug for.
https://dkpharma.dk/da/

Vangsgaard Treat

Vangsgaard Treat sikrer mig at mine energi-depoter altid er fyldt op og klar til træning! Jeg er helt tosset med tørret frugt, spiser flere kg rosiner, dadler, figner osv ugentligt, samt nødder og snacks er det bedste jeg ved, især når det er økologisk – og det er lige hvad Vangsgaard Treat hjælper mig med. “Uden gode fedtstoffer, tørret frugt og dadler – duer Sissel-helten ikke” 😛
https://www.vangsgaardtreat.dk/

Miiego for at der altid er god lyd til de lange træningspas, jeg bruger nemlig Miiego høretelefoner, og jeg er kæmpe fan!

KT Tape

KT Tape Danmark hjælper mig med mine knyster og holder vablerne samt den hårde hud nede. Ydermere bruger jeg tapen hvis jeg har en mindre skade eller irritation som har brug for ekstra støtte!
www.kttape.dk

Min behandler Akupeter – www.akupeter.dk, som du kan læse mere om her.

Sidst vil jeg nævne mine trofaste forældre, de er min støtteklippe til det fuldeste, og uden dem havde jeg ikke stået hvor jeg er idag!

sissel