Som uddannet Løbecoach ved AtWork i 2019, min baggrund som eliteløber og mine andre uddannelser i generel coaching vil jeg med glæde hjælpe dig med at indfri dine mål som løber. Om så det er at komme igang med at løbe, træning ifb med en skade eller en hurtigere tid at du søger ? så finder vi ud af det 🙂

Så mangler du en løbecoach, et personligt løbeprogram eller lign, skriv en uforpligtende e-mail til sisselnm@hotmail.com og lad os finde ud af hvordan jeg bedst kan hjælpe dig 🙂

Jeg har allerede hjulpet flere på deres vej mod deres mål, og kan bl.a. fremhæve et par historier jeg har fået lov at dele:

Francesca skrev til mig at hun ønskede sig at blive hurtigere på 5km. Hun havde aldrig løbet under 25 minutter på 5KM, på trods af hun havde prøvet forskellige træningsmåder af og forsøgt rigtig mange gange. I løbet af 3 måneders træning med mig viste Francesca kæmpe fremskridt, og det viste sig hun ikke blot bare var blevet hurtigere til træning. Francesca stillede op til 5KM løb og satte en kæmpe PR (23:11) og løb altså langt under de 25 minutter 😀 tilmed kom hun på podiet for aller første gang. Efterfølgende weekend gjorde hun det hele igen, og har igen, blot under et halvt års træning med mig, sat endnu en PR på 22minutter. 🙂

Kirstine skrev nogle måneder efter et forløb der endte alt for hurtigt grundet corona krisen: “Jeg må lige dele noget med dig. Selvom vores forløb var ultra kort og alle løb nærmest bliver aflyst i år, så lærte jeg virkelig meget af dig. Så meget at jeg løb mit første marathon igår uden pauser og med overskud på 3 timer og 49 min. Havde jeg aldrig troet skulle ske. Jeg skal i hvert fald deltage i mange flere løb næste år og gerne under dine vinger. Så jeg kan blive endnu bedre. Jeg vil egentlig bare rose dig og så vender jeg tilbage når der kommer nogle løb på programmet.”

Julie havde et ønske om at lære at nyde løbeturene og ikke føle det vandvittig hårdt hver gang hun skulle løbe: Kære Sissel, Tak for 3 gode måneders løbecoaching. Målet var at løbe med en lavere gennemsnitspuls, og jeg kan både se på tallene og mærke at dette er forbedret. Tak for god og hyggelig sparring, og for at give mig værktøjer, som jeg kan arbejde videre med. En varm anbefaling til dig som god og betænksom løbecoach 😍

Mine egne bedste sportslige resultater indenfor løb

Danske Mesterskaber

Dansk mester/Guld U23 10km landevej 2016

Dansk mester/Guld U23 Kort Cross 2016

Sølv Danmarks Mesterskab Kort Cross 2016

Sølv Danmarks Mesterskab 10.000meter 2017

Sølv Danmarks Mesterskab 10KM landevej 2018

Bronze Danmarks Mesterskab Kort Cross 2018

Bronze Danmarks Mesterskab Lang Cross 2018

Sølv Danmarks Mesterskab Kort Trail (21KM) 2019

Landsholdsudtagelser

Nordisk Mesterskab 10.000meter nr. 6 2016

Nordisk Mesterskab Cross ? nr. 8 2016

Nordisk Mesterskab 10.000meter nr. 4 2017

Udtagelse Dansk Landshold og deltagelse i Europa Mesterskaberne Cross 2017

Personlige rekorder

10KM : 35.32 min

5KM: 17.11 min

Duatlon:

Powerman Viborg 2019

5KM  løb (4,39KM)17.39/ 3.34 min/km

30KM cykling 57.17/ 31,72km/t

5KM løb (5,16KM) 18.17 / 3.32 min/km

Løbsrekord indeholder

Skive Løbet. Guld diplomet.

Benijofar. 7,5km

Spørgsmål, forespørgsler eller noget helt 3.? Du kan altid kontakte mig helt uforpligtende på sisselnm@hotmail.com 🙂