Vegansk æble crumble – den bedste jeg nogensinde har fået!

Jeg eeeelsker crumbles og tærter. Det der med når der er noget sprødt – dét er altså bare lige mig!
Og dét er der i den grad i denne æble crumble! Selvom den er så lige til (læs: super nem) – og måske ikke ser ud af så meget, så er det faktisk den bedste kage jeg har fået længe 😀
Derfor skal I naturligvis ikke snydes for en opskrift:
Du skal bruge:
Et stort tærtefad
8 æbler
250gram plante margarine
300gram havregryn
100gram mandler
3-4dl brun farin
Sukker
Kanel
Instruktioner:
Skær æblerne i både og læg dem i et stort tærte fad.
Drys med masser af kanel og lidt sukker over æblerne.
Hak mandler og bland dem med margarinen, farin og havregryn i en skål. Ælt det til det er en sammenhængende smuldre-dej.
Fordel smuldre-dejen over æblerne.
Bag i ovnen ved varmluft 185grader i 35-40 minutter.
Nydes med en god klat cremefraiche, vanilje yoghurt eller lign 😀
Ingen kommentarer endnu