Kundeudtalelser

Gode kundeudtagelser betyder meget for mig!

Glade klienter og gode kundeudtalelser

Det er vigtigt for mig, at give alle mine klienter den bedste oplevelse, et personligt program og personlig sparring, og derfor betyder det rigtig meget for mig, at mine klienter er glade og tilfredse med deres forløb hos mig. Jeg bliver motiveret af at at se mine klienters engagement og resultater, og det gør mig glad, når jeg får positive tilbagemeldinger.

I kan se nogle af mine klienters udtagelser her.

Sissel Møller logo

“Det er trygt og rart at have Sissel som coach, og jeg kan kun anbefale hende til alle! 5 ud af 5 stjerner herfra! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️”

“Ikke nok med at Sissel har styr på, hvordan jeg skal løbetræne for at optimere mit løb, så har hun virkelig også styr på at guide mig, hvis jeg oplever ømhed forskellige steder eller hvis jeg har brug for gode råd til kost eller udstrækning.”

Jeg havde i over flere måneder ikke kunnet løbet grundet et knæ der blev irriteret og hævet op, efter blot et par behandlinger hos Sissel kunne jeg pludselig løbe igen, uden smerter eller besvær, og mit knæ hævede slet ikke op længere

Jeg vil gerne have lov at give Sissel mine varmeste anbefalinger.
Sissel har hjulpet mig af med mit skinnebensbetændelse, som jeg har haft store problemer med igennem en lang periode. Sissel er en sød, positiv og ikke mindst dygtig behandler, som virkelig forstår at sætte sig ind i hendes klients problem

Kira
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Helt igennem fantastisk coaching. Ros, anerkendelse og professionel tilgang.
Jeg er så taknemmelig over at jeg var heldig at få tid.
Tak Sissel ! Du gør en forskel med din glæde for løb. Det smitter helt ind i hjertet.
Julie

Julie havde et ønske om at lære at nyde løbeturene og ikke føle det vandvittig hårdt hver gang hun skulle løbe:

“Kære Sissel, Tak for 3 gode måneders løbecoaching. Målet var at løbe med en lavere gennemsnitspuls, og jeg kan både se på tallene og mærke at dette er forbedret. Tak for god og hyggelig sparring, og for at give mig værktøjer, som jeg kan arbejde videre med. En varm anbefaling til dig som god og betænksom løbecoach.”

Peter

“Efter jeg i længere tid havde bøvlet med smerter i venstre side af lænden tog jeg kontakt til Sissel. Efter en gang var hele området løsnet op og smerterne forsvandt langsomt. Sissel var også god til at komme med supplerende behandlingsmetoder bl.a. stræk- og styrkeøvelser.


Det skal lige med at Sissel virkelig tager ved og går i dybden med massagen. Så hvis du forventer lette bløde strøg, så er du gået forkert 😅


Jeg giver Sissel mine allerbedste anbefalinger.

Kirstine

Kirstine skrev nogle måneder efter et forløb, der endte alt for hurtigt grundet corona krisen:

“Jeg må lige dele noget med dig. Selvom vores forløb var ultra kort og alle løb nærmest bliver aflyst i år, så lærte jeg virkelig meget af dig. Så meget at jeg løb mit første marathon igår uden pauser og med overskud på 3 timer og 49 min. Havde jeg aldrig troet skulle ske. Jeg skal i hvert fald deltage i mange flere løb næste år og gerne under dine vinger. Så jeg kan blive endnu bedre. Jeg vil egentlig bare rose dig og så vender jeg tilbage når der kommer nogle løb på programmet.”

Maja

“Jeg startede i løbecoaching hos Sissel, fordi mit løb ikke rigtigt udviklede sig. Jeg ville samtidig gerne nå et stadie, hvor jeg elskede løbeturen i sig selv og ikke bare følelsen bagefter. Hurtigt lærte jeg, at jeg havde grebet det forkert an altid, og fokuseret på det forkerte. Da Sissel fik overbevist mig om, hvordan jeg skulle gribe det an, så kunne jeg hurtigt mærke en forskel. Først begyndte jeg at NYDE selve løbeturen, hele vejen, og så begyndte jeg at rykke mig. Min pace blev bedre og min puls blev bedre og bedre. En graviditet bremsede vores samarbejde før tid, men når min krop er normal igen, så skal jeg 100% under Sissels vinger igen, så vi sammen kan nå nye højder ❤️🙏.

Jeg vil anbefale Sissel til alle, som er stagneret i sit løb, ønsker at blive endnu hurtigere eller skal igang og ønsker at nyde processen hele vejen. Jeg er hvertfald taknemmelig for det jeg har lært ❤️🙏”

Anne

“Jeg havde i over flere måneder ikke kunnet løbet grundet et knæ der blev irriteret og hævet op, efter blot et par behandlinger hos Sissel kunne jeg pludselig løbe igen, uden smerter eller besvær, og mit knæ hævede slet ikke op længere”

René

“Jeg har gennem nogen tid, hen over sommeren, gået til massage hos Sissel, da jeg havde store opspændings problemer i min nakke/skulder pga. en betændt og hævet slimsæk i skuldre, hvor jeg havde fået et par blokader, der ikke helt havde haft den ønskede effekt.

Problemerne gjorde, at jeg havde svært ved at sove og i det hele taget at slappe af. Efter blot nogle få besøg hos Sissel, havde jeg det langt bedre. At man igen kunne slappe af, gav overskud til flere ting – både i en travl arbejdssituation, hvor jeg kører meget bil, men også privat.

Det viste sig også, at jeg havde meget stor glæde af massage længere nede i ryggen og skulderbladene, hvilket klart var Sissels fortjeneste. Det var en yderst kompetent behandling.

Det var på alle mulige måder en meget positiv oplevelse. Også en rigtig behagelig og afslappet måde tingene blev grebet an på, og Sissel virker til i bund og grund at have et rigtig dejligt væsen. Og man nyder at være der. Problemet er nu blot, at hun har forladt Fredericia.”

Camilla

“Sissel har virkelig været, og er stadig, en kæmpe støtte og hjælp til at optimere og strukturere mit løb, så jeg kan løbe længere distancer. Noget som jeg ikke selv har formået at gøre. Jeg ser mange flere resultater nu end før, jeg havde Sissel som coach. Før løb jeg omkring de 5 km, og jeg fik sidestik og var udmattet. Det var virkelig hårdt at løbe, og faktisk ikke særligt sjovt. Nu er jeg oppe at løbe over 10 km uden at føle mig overanstrengt, og jeg trives virkelig i det! Kæmpe succes!!

Ikke nok med at Sissel har styr på, hvordan jeg skal løbetræne for at optimere mit løb, så har hun virkelig også styr på at guide mig, hvis jeg oplever ømhed forskellige steder eller hvis jeg har brug for gode råd til kost eller udstrækning.

Det er trygt og rart at have Sissel som coach, og jeg kan kun anbefale hende til alle! 5 ud af 5 stjerner herfra! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️”

Michael

”Jeg vil gerne have lov at give Sissel mine varmeste anbefalinger.
Sissel har hjulpet mig af med mit skinnebensbetændelse, som jeg har haft store problemer med igennem en lang periode. Sissel er en sød, positiv og ikke mindst dygtig behandler, som virkelig forstår at sætte sig ind i hendes klients problem”

Francesca

“Francesca skrev til mig at hun ønskede sig at blive hurtigere på 5km. Hun havde aldrig løbet under 25 minutter på 5KM, på trods af hun havde prøvet forskellige træningsmåder af og forsøgt rigtig mange gange. I løbet af 3 måneders træning med mig viste Francesca kæmpe fremskridt, og det viste sig hun ikke blot bare var blevet hurtigere til træning. Francesca stillede op til 5KM løb og satte en kæmpe PR (23:11) og løb altså langt under de 25 minutter tilmed kom hun på podiet for aller første gang. Efterfølgende weekend gjorde hun det hele igen, og har igen, blot under et halvt års træning med mig, sat endnu en PR på 22minutter”.

Finn

“Tak for de behandlinger jeg fik hos dig for kramper i benene, der er ingen problemer mere og jeg følger de anbefalinger du gav med nogle øvelser jeg selv kan gøre.”